1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Karaburun Termik Santrali kapasite artışında İDK toplantısı

Karaburun Termik Santrali kapasite artışında İDK toplantısı

Enerji Günlüğü -Sarıkaya Karaburun Elektrik’in Çanakkale’de bulunan Karaburun Termik Santrali kapasite artış projesi ile ilgili İDK Toplantısı 19...

Karaburun Termik Santrali kapasite artışında İDK toplantısı

Enerji Günlüğü -Sarıkaya Karaburun Elektrik’in Çanakkale’de bulunan Karaburun Termik Santrali kapasite artış projesi ile ilgili İDK Toplantısı 19 Şubat'ta yapılacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Sarıkaya Karaburun Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Karaburun Termik Santralı Kapasite Artışı projesi ile ilgili İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısının 19 Şubat'ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Çanakkale ili BIGA ilçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Karaburun Termik Santrali kapasitesini 1.125 MW'a çıkarmak için yeni bir proje oluşturmuş ve bununla ilgili ÇED süreci başlamıştı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Sarıkaya Enerji’nin Karaburun Termik Santralı Entegre Projesi için geçen yılın başında önlisans vermişti.

KARABURUN SANTRALİ'NDE TEKNOLOJİ VE GÜÇ REVİZYONU

KARABURUN TERMİK ÇED RAPORU GÖRÜŞE AÇILDI

Önceki ve Sonraki Haberler