1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Karadeniz Holding CFO görevine Seyfi Sarıçam getirildi

Karadeniz Holding CFO görevine Seyfi Sarıçam getirildi

Dünyanın en büyük enerji gemisi filosuna sahip Karadeniz Holding’in CFO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Selami Çolak, CFO’luk görevini Seyfi Sarıçam’a devretti.

Karadeniz Holding CFO görevine Seyfi Sarıçam getirildi

Enerji Günlüğü - 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası enerji sektörünün en önemli oyuncularından biri konumunda olan Karadeniz Holding’de üst düzey görev değişimi gerçekleşti. Son 16 yıldır grubun gelişimi ve büyümesine önemli katkılar sunan Karadeniz Holding CFO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Selami Çolak, CFO’luk görevini Seyfi Sarıçam’a devretti. 

Bu değişim sonrası İbrahim Selami Çolak, Karadeniz Holding Grubunun yeni dönem büyüme yolculuğuna değer katmaya devam edecek. Seyfi Sarıçam, Karadeniz Holding CFO’su olarak holding ve bağlı tüm şirketlerde finansal faaliyetlerin planlanması ve yürütülmesinden sorumlu olacak.

1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezunu olan Seyfi Sarıçam, 1999 yılında NYU Stern School of Business’dan MBA derecesini aldı. Denetim, yatırım bankacılığı ve danışmanlık  sektörlerinde çeşitli ulusal ve uluslararası kurumlarda çalışan Sarıçam, son sekiz yıldır CFO olarak bir holdingde görev yapmaktaydı. 

CEO ORHAN KARADENİZ’DEN KUTLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Karadeniz Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Orhan Karadeniz, İbrahim Selami Çolak’a Gruba verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni CFO Seyfi Sarıçam’ı yeni görevi için kutladı. Karadeniz, “Sarıçam’ın bugüne kadar ulusal ve uluslararası firmalarda denetim, yatırım bankacılığı, danışmanlık ve üst düzey finans yöneticiliği görevleriyle edindiği engin deneyimi Grubumuza aktararak Karadeniz Holding’in uluslararası enerji piyasasındaki liderliğini güçlendireceğine ve büyüme hedeflerimize  önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum” dedi.