1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karaman’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Karaman’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Çevre Bakanlığı Karaman’daki 3 kamu binasında verimlilik projesi uygulama işi yaptıracak.

Karaman’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Karaman’daki 3 kamu binasında verimlilik projesi uygulama işini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Karaman’da bulunan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Karaman Valiliği ve Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binalarının enerji verimliliği tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

İhale kapsamında verimlilik projesi uygulanacak olan kamu binalarının toplam yüzölçümü 73.503,48m2 olacak. 55.714m2 alanda kurulu Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili proje 12 ayda; 13.308m2’de kurulu Karaman Valiliği projesi 8 ayda ve 4.481,48m2’lik Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü projesi de 5 ayda tamamlanacak. 

Teklif Sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanlarını Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı), 9. km., No: 278, Çankaya, Ankara adresinde veya KABEV’e ait web sitesini ziyaret ederek inceleyebilecekler. 

Teklif Sahipleri elektronik ortamda Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanlarını, aynı adrese yazılı veya e-posta ile başvurarak ve bankaya yatırılacak geri ödemesiz 500 TL ödeyerek temin edebilecekler. 

Tekliflerin en geç 07 Eylül 2022 günü saat 15.00’e kadar; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı), 9. km., No: 278, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. Elektronik tekliflere izin verilmeyecek. Teklif sahiplerinin, asgari teklif bedelinin %3’ü tutarında ve en az 150 gün geçerli olacak şekilde, geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. 

Teklifler Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün adresinde Teklif Sahibi temsilcilerinin ve katılmak isteyebilecek başka tarafların huzurunda, 07 Eylül 2022 tarihinde saat 15.10’da açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler