1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karbon Nötr Elektrik ürünü ile çevreye destek

Karbon Nötr Elektrik ürünü ile çevreye destek

Enerji Günlüğü - Akenerji, Karbon Nötr Elektrik ürünüyle elektrik kullanımı sebebiyle oluşan karbon ayak izini sıfırlayan emisyon azaltım sertifikalarını...

Karbon Nötr Elektrik ürünü ile çevreye destek

Enerji Günlüğü - Akenerji, Karbon Nötr Elektrik ürünüyle elektrik kullanımı sebebiyle oluşan karbon ayak izini sıfırlayan emisyon azaltım sertifikalarını sunuyor ve müşterilerinin sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını destekliyor.

Akenerji, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel Akıllı Elektrik ürün ve hizmetleri geliştirerek, enerjinin ekonomik ve doğru tüketilmesini hedefliyor. Akenerji, elektrik kullanımı sebebiyle oluşan karbon ayak izini sıfırlayan emisyon azaltım sertifikalarını sunduğu Karbon Nötr Elektrik ürünü ile sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları destekliyor. Akenerji, yenilenebilir enerji yatırımları vasıtasıyla elde ettiği, uluslararası kurumlardan onaylı emisyon azaltım sertifikalarını, her türlü faaliyetlerinden oluşabilecek karbon ayak izini azaltmak veya sıfırlamak isteyen firmalara elektrik tedariğinden bağımsız olarak da sunabiliyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını sektör ve işletme özelinde değerlendirdiklerini belirten Akenerji Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Selim Güven, “Akıllı Elektrik yaklaşımı ile enerjinin ekonomik ve doğru tüketilmesine yönelik yeni ürün ve hizmetler geliştirdik. Bu kapsamda Enerji Verimliliği Danışmanlığı hizmeti ile sanayi ve ticarethane müşterilerimizi enerjinin verimli bir şekilde kullanımı konusunda bilgilendiriyor, ilgili projelerin etüt, analiz ve uygulama süreçlerinde onlara destek oluyoruz. Akenerji olarak, bu hizmetimizle müşterilerimizin maliyetlerinin önemli bir bölümünü oluşturan enerji tüketim kalemini azaltarak karlılıklarının artmasını amaçlıyoruz” dedi.

Akıllı Elektrik yaklaşımı ile sunduğu reaktif enerji yönetim hizmetleri sayesinde Akenerji’nin, firmalara reaktif enerji tüketimlerini izlemeleri ve yönetebilmeleri olanağını sağladığına işaret eden Güven, “Böylece, müşterilerin aylık faturalarının önemli bir bölümünü oluşturan reaktif ceza kaleminin etkin ve sürekli kontrolüne imkan vererek, ceza miktarını sıfırlama fırsatı sunuyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler