1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Karesi Enerji`de yetki devri kolaylaştırıldı

Karesi Enerji`de yetki devri kolaylaştırıldı

Enerji Günlüğü - Karesi Enerji AŞ Yönetim Kurulu ihtiyaç duydukça toplanacak, üye olmayanlara yetki devri yapılabilecek.Yırcalı Grubu bünyesindek faaliyet...

Karesi Enerji`de yetki devri kolaylaştırıldı

Enerji Günlüğü - Karesi Enerji AŞ Yönetim Kurulu ihtiyaç duydukça toplanacak, üye olmayanlara yetki devri yapılabilecek.

Yırcalı Grubu bünyesindek faaliyet gösteren Balıkesir merkezli Karesi Enerji Yönetim Kurulu, şirket ana sözleşmesinin 9 ve 11'inci maddelerinde bazı değişiklikler yapılmasını ve bunun onay için genel kurula sunulmasını kararlaştırdı.

Esas Sözleşme'deki 9'uncu madde değişikliğine göre şirket yönetim kurulunun yılda en az bir kere toplanma şartı kaldırıldı. Yönetim Kurulu, ihtiyaç duyuldukça, Balıkesir, İstanbul ya da Ankara hudutları içinde toplanabilecek.

11'inci madde değişikliği de Şirket Yönetim Kurulu'nun bazı yetkilerinin, Yönetim Kurulu olmayanlara da devredilebilmesini mümkün hale getirdi. 

HES VE RES YATIRIMLARI VAR

Yönetim Kurulu Başkanlığını Rona Yırcalı’nın yaptığı Karesi Enerji, 2007 yılında BEST AŞ bünyesinden ayrılarak kuruldu.

Şirketin iştirakleri arasında Gönen HES, Pamuk HES, Egenda, Akres, Karhes, Balres, Antakya Enerji AŞ, BALPAŞ-Pamukçu Termal Turizm AŞ ve Karesi Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler