1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Kargaz ve Serhatgaz’ın 2 şahıs yatırımcısı değişecek

Kargaz ve Serhatgaz’ın 2 şahıs yatırımcısı değişecek

Kargaz ve Serhatgaz’da Turgay Kalemci ve Rasim Kalemci’ye ait hisselerin Bahattin Demircan ve Orhan Babaoğlu’na devri için rekabet izni talep edildi.

Kargaz ve Serhatgaz’ın 2 şahıs yatırımcısı değişecek

Enerji Günlüğü - Kars Ardahan Doğal Gaz AŞ ve Serhat Doğalgaz AŞ’de Turgay Kalemci ve Rasim Kalemci’ye ait hisselerin Bahattin Demircan ve Orhan Babaoğlu tarafından devralınması için Rekabet başvurusu yapıldı. 

İsKa İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. tarafından kurulan ve %10 hissesi Kars, Ardahan ve Sarıkamış Belediyelerine paylaştırılmış olan Kars Ardahan Doğal Gaz Dağıtım Pazarlama Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ (KARGAZ) ile Serhat Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’de Turgay Kalemci ve Rasim Kalemci’ye ait hisselerin Bahattin Demircan ve Orhan Babaoğlu tarafından devralınması işlemleri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 

Devir işlemleri hakkında bilgi, belge ya da görüş sunmak isteyenler Rekabet Kurumu’na ait web sitesi üzerinden, Birleşme Devralma Başvurularına Bilgi Verme veya İtiraz Başvurusu yapabilecekler.

DAG/817-1/130 numaralı lisansla faaliyette olan Kargaz AŞ, Kars ili ve bağlı ilçeleri Sarıkamış, Selim ve Kağızman ile Ardahan ili ve bağlı ilçeleri Göle, Posof, Damal ve Hanak’ta yaklaşık 70 bin aboneye hizmet veriyor. 

DAG/5157-1/359 numaralı lisansıyla çalışan Serhat Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ ise Iğdır, Tuzluca, Melekli ve Halfeli’de yaklaşık 25 bin aboneye doğalgaz hizmeti sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler