1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kargı HES projesi halka soruluyor

Kargı HES projesi halka soruluyor

Enerji Günlüğü - Kargı Hidroelektrik Santrali inşasıyla ilgili ÇED dosyası halkın görüşüne açılırken, halkın katılımı toplantısı 8 Temmuz...

Kargı HES projesi halka soruluyor

Enerji Günlüğü - Kargı Hidroelektrik Santrali inşasıyla ilgili ÇED dosyası halkın görüşüne açılırken, halkın katılımı toplantısı 8 Temmuz 2014 Salı günü yapılacak.

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesiyle Ankara'nın Beypazarı ilçelerinin sınırları içinde Kargı Enerji Üretim ve Ticaret AŞ tarafından kurulacak Kargı Hidroelektrik Santrali, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci baladı.

Söz konusu yatırıma ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. Projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 08 Temmuz 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde ve/veya Ankara ve Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecek. Toplantı yeri ve saatiyle ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ile Ankara ve Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinden bilgi alınabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler