1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Karkim ve Sis Enerji ortaklığı

Karkim ve Sis Enerji ortaklığı

Enerji Günlüğü - Karkim ve Sis Enerji biri opsiyonel olmak üzere 7 adet jeotermal kuyuda sondaj çalışması için işbirliğine gitti.Çalık Holding tarafından...

Karkim ve Sis Enerji ortaklığı

Enerji Günlüğü - Karkim ve Sis Enerji biri opsiyonel olmak üzere 7 adet jeotermal kuyuda sondaj çalışması için işbirliğine gitti.

Çalık Holding tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, bağlı ortaklığı olan Karkim Sondaj Akışkanları ve Mühendislik AŞ ile Sis Enerji Üretim AŞ arasında 6 adet kesin, 1 adet opsiyonel olmak üzere toplam 7 adet jeotermal kuyuda sondaj akışkanları malzeme tedariği ve mühendislik hizmetleri verilmesi konusunda yeni bir anlaşma imzaladığı duyuruldu.

KAP’a bugün yapılan açıklamada, “Bağlı ortaklığımız Karkim Sondaj Akışkanları ve Mühendislik A.Ş. ile Sis Enerji Üretim A.Ş. arasında 6 adet kesin, 1 adet opsiyonel olmak üzere toplam 7 adet jeotermal kuyuda sondaj akışkanları malzeme tedariği ve mühendislik hizmetleri verilmesi konusunda yeni bir anlaşma imzalamıştır. Yapılacak işten elde edilecek gelirin 720.000 USD ile 840.000 USD arasında değişeceği tahmin edilmektedir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler