1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Kartal Yenilenebilir elektrikli bisiklet yazılımı için Crenno ile anlaştı

Kartal Yenilenebilir elektrikli bisiklet yazılımı için Crenno ile anlaştı

Kartal Yenilenebilir, tasarlanan elektrikli bisiklet prototiplerinin yazılımını yapması için Crenno Bilişim ile anlaştığını duyurdu.

Kartal Yenilenebilir elektrikli bisiklet yazılımı için Crenno ile anlaştı

Enerji Günlüğü - Kartal Yenilenebilir, tasarladığı elektrikli bisikletin yazılım süreçleri için Crenno Bilişim’le anlaştı. Geliştirilen yazılımla birlikte kullanıcılar, bisikletlerin dinamolarından üretilen elektrik enerjisini takip edebilecek.

Güneş enerjisinden elektrik üretimi yapan Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim AŞ [KARYE], daha önce Arge Otomotiv’le birlikte elektrikli bisiklet tasarladıklarını bildirmişti. Sözleşmeye göre Arge Otomotiv 21 Eylül 2022 tarihine kadar 10 adet elektrikli bisiklet prototipi oluşturması gerekiyordu. Şirket, Arge Otomotiv’in tasarımını yaptığı elektrikli bisiklet prototiplerinin geliştirilme aşamasında olduğunu belirtti. Ürünlerin Nisan ayı sonuna kadar şirkete teslim edilmesi planlanıyor.

Ek olarak Kartal Yenilenebilir, elektrikli bisikletlerin yazılım süreçleri için Crenno Bilişim Hizmetleri Ar-Ge Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile yazılım hizmet sözleşmesi imzaladı. Crenno Bilişim, bisikletlerin dinamolarından üretilen elektrik enerjisinin bisiklet kullanıcılarının cep telefonlarına yükleyecekleri yazılım ile takibinin sağlanması hususunda çalışacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler