1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kavak I-II HES için halk toplantısı yapılacak

Kavak I-II HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Artvin Arhavi Elektrik tarafından yapılması planlanan Kavak I-II Regülatörleri ve HES projesi ile ilgili 5 Kasım tarihinde Halkın Katılım...

Kavak I-II HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Artvin Arhavi Elektrik tarafından yapılması planlanan Kavak I-II Regülatörleri ve HES projesi ile ilgili 5 Kasım tarihinde Halkın Katılım Toplantısı yapılacak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, Artvin Arhavi Elektrik Üretimi ve Ticaret A.Ş. tarafından Artvin ili Arhavi ilçesi sınırları içinde yapılması planlanan Kavak I-II Regülatörleri ve HES projesi ile ilgili 05/11/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı yapılacak.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla düzenlenecek olan toplantıya katılacaklar toplantının yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ARTVİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alabilecekler.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ARTVİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

KAVAK I-II HES HALKIN GÖRÜŞÜNE AÇILDI

Önceki ve Sonraki Haberler