1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kayseri Belediyesi elektrik santrali işlettirecek

Kayseri Belediyesi elektrik santrali işlettirecek

Enerji Günlüğü - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, elektrik enerjisi üretim tesisinin işletmecilik hakkını 10 yıllığına kiraya verecek.Kayseri Büyükşehir...

Kayseri Belediyesi elektrik santrali işlettirecek

Enerji Günlüğü - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, elektrik enerjisi üretim tesisinin işletmecilik hakkını 10 yıllığına kiraya verecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı kira ihalesi ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Düzenli Depolama Tesisinde ve müştemilatında (Binalar, İş makineleri) Katı atıkların bertaraf edilmesi ve her türlü masrafları ihale alıcısı tarafından karşılanmak üzere kurulacak Elektrik Enerjisi Üretim Tesisinin işletmecilik hakkı, yapılacak "Kapalı Teklif Usulü İhale" ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

İhale 29/04/2015 Çarşamba günü saat 14:00'da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacak. Son müracaat tarihi 29/04/2015 Çarşamba günü saat 11.00'e kadar olup, müracaatlar Belediyemiz Encümen Başkanlığı'nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacak.

Şartname bedeli 1.000,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilecek. İhalenin muhammen bedeli 20 milyon TL, geçici teminat bedeli 600 bin TL ve ek teminat bedeli de 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler