1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kayseri Hacılar’da akaryakıt istasyon alanı satılacak

Kayseri Hacılar’da akaryakıt istasyon alanı satılacak

Enerji Günlüğü – Kayseri’nin Hacılar ilçesinde akaryakıt ve servis istasyonu alanı satışı için ihale açılacak. Kayseri’nin Hacılar ilçesinde...

Kayseri Hacılar’da akaryakıt istasyon alanı satılacak

Enerji Günlüğü – Kayseri’nin Hacılar ilçesinde akaryakıt ve servis istasyonu alanı satışı için ihale açılacak. 

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde belediyeye ait, imar planında ‘benzinlik’ olarak görünen, 2.682,39 m2 genişliğindeki bir adet akaryakıt ve servis istasyonu alanı, ihale yoluyla satışa çıkarılacak. 

İhale konusu arazi, K34C09B2A paftada, 13047 nolu ada üzerinde bulunuyor. Arazinin muhammen bedeli 4.300.000 TL olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyen istekliler, 129.000 TL tutarında geçici teminat verecekler ve satışa sunulan arazi KDV’den istisna olacak. 

İhale 26 Ekim 2018 günü saat 14.00’te Hacılar Belediyesi, Belediye Meclisi Toplantı Salonu, Yeni Mah., Sanayi Cd., No: 1, Hacılar, Kayseri adresinde yapılacak. 

Tekliflerin ihale günü, saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. 

İhaleye ait şartname, Hacılar Belediyesi, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yeni Mah., Sanayi Cd., No: 1, Hacılar, Kayseri adresinde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı adresten 100 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler