1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Kazancı Holding'ten gaz ve elektrik dağıtımında dijitalleşme

Kazancı Holding'ten gaz ve elektrik dağıtımında dijitalleşme

Kazancı Holding, iştiraklerinin doğalgaz ve elektrik dağıtım hizmetleri sunduğu 6 milyon müşterinin sayaçtan tahsilata tüm süreçlerini dijitalleştiriyor.

Kazancı Holding'ten gaz ve elektrik dağıtımında dijitalleşme

Kazancı’dan enerjide dijitalleşme hamleleri

Enerji Günlüğü - Kazancı Holding, iştiraklerinin doğalgaz ve elektrik dağıtım hizmetleri sunduğu 6 milyon müşterinin sayaçtan tahsilata tüm süreçlerini dijitalleştiriyor.

Kazancı Holding, enerji sektöründeki tüm operasyonlarını kapsayacak şekilde dijital dönüşüm yatırımları yapıyor. Grup, bu amaçla kurumsal uygulama ve yazılım şirketi SAP Türkiye ile işbirliğine gidiyor.

Şirketin hedefi, dört kıtaya yayılan enerji operasyonlarını tek merkezden daha hızlı, güvenli ve verimli şekilde yönetmeyi sağlayacak bir dönüşüm sağlamak.

GAZ VE ELEKTRİK DAĞITIMINDAN BAŞLADI

Kazancı Holding, dijital dönüşüm projesinin ilk fazında, elektrik ve gaz dağıtımı hizmetleri sunduğu 6 milyona yakın abonesinin sayaçtan tahsilata tüm süreçlerini dijitalleştirmiş olacak. Toplamda 4 yıla yayılan dönüşüm projesinin 2023’te tamamlanması hedefleniyor.

SIRADA ELEKTRİK ÜRETİMİ VE JENERATÖR VAR

SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, enerji gibi hayati ve kesintisiz hizmete odaklı bir sektörde en ileri teknolojileri kullanmanın stratejik öneme sahip olduğunu söyledi. Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz de “2022 ve 2023 yıllarında enerji üretimi ve jeneratör gruplarımızın da dijital altyapılarını günümüzün en ileri teknolojileri ile tamamen yenilemiş olacağız” dedi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler