1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Kazancı'ya yeni YK Üyesi: Barış Erdeniz

Kazancı'ya yeni YK Üyesi: Barış Erdeniz

Enerji Günlüğü - Kazancı Holding Yönetim Kurulu’nun yeni üyesi Barış Erdeniz oldu. Kazancı Holding Yönetim Kurulu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti....

Kazancı'ya yeni YK Üyesi: Barış Erdeniz

Enerji Günlüğü - Kazancı Holding Yönetim Kurulu’nun yeni üyesi Barış Erdeniz oldu. 

Kazancı Holding Yönetim Kurulu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti. 2014 yılında Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding ailesine katılan Barış Erdeniz, Kazancı Holding Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı. 8 Ağustos 2017 tarihi itibari ile yeni görevine başlayan Barış Erdeniz, Kazancı Holding bünyesinde İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri, Bilgi Teknolojileri, Denetim, Hukuk, Tarım, Turizm ve İdari İşler Departmanları’ndan sorumlu olacak. 

Lisans eğitimini Doğuş Koleji’nin ardından Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletme üzerine tamamlayan Barış Erdeniz, 2012 yılında TÜRMAK Makina Sanaşi ve Ticaret AŞ’de İş Geliştirme Müdürlüğü görevinin ardından 2013 yılında, Turuncu Pazarlama şirketini kurdu ve Genel Müdürlüğünü üstlendi. 2014 yılında ise Yönetim Danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Erdeniz Danışmanlık şirketini kuran Barış Erdeniz, yine aynı yıl, Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding ailesine katıldı.

Kazancı Holding’te, operasyonel verimlilik alanında projeler yürüten Erdeniz, yeni görevinde de Kazancı Holding’in operasyonel verimliliği için çalışmalarına devam edecek.

Kazancı Holding, jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum / işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri konumunda. Holding, enerji sektöründeki yatırımlarının yanında 2000’li yıllardan bu yana tarım ve turizm alanlarında da faaliyetler yürütüyor. Holding bünyesinde Aksa Enerji, Aksa Jeneratör, Aksa Doğalgaz, Aksa Elektrik, Aksa Servis ve Yedek Parça, Aksa Jeneratör Kiralama, Aksa Tarım, Aksa Turizm adlı şirketler faaliyet gösteriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler