1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KBR Londra Ofisine Alp Togay Kurum atandı

KBR Londra Ofisine Alp Togay Kurum atandı

Enerji Günlüğü - KBR’ın Londra ofisine “Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Kuzey Irak’tan Sorumlu Bölge Müdürü” olarak...

KBR Londra Ofisine Alp Togay Kurum atandı

Enerji Günlüğü - KBR’ın Londra ofisine “Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Kuzey Irak’tan Sorumlu Bölge Müdürü” olarak Alp Togay Kurum atandı.

Alp Togay Kurum, “Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Kuzey Irak’tan Sorumlu Bölge Müdürü” olarak mühendislik, satın alma ve inşaat şirketi KBR’ın Londra ofisine atandı.

2014 Mart ayı itibariyle yeni görevine başlayacak olan Alp Togay Kurum, İstanbul ofisi ile de iletişimi koparmayarak ayın belli zamanlarında Türkiye’de olacak.

1901 yıllında kurulan KBR’daki kariyerine 2005 yılında başlayan Alp Togay Kurum, daha önce de KBR’ın 55 bin çalışanı arasında “En Başarılı 20 Genç Yönetici” listesinde yer almıştır. Ayrıca; “Yönetim Kurulu Yüksek Başarı Belgesi” gibi çeşitli ödüller kazanmıştır.

1978 doğumlu olan Alp Togay Kurum 55 bin üzerindeki çalışanı ve 70 ülkede ofisi olan şirketin tarihinde, yönetim düzeyinde “tek genç yönetici” olma unvanını da elde etmiştir.

2013 Kasım ayı Fortune Türkiye dergisi tarafından “İzlenmesi Gereken Yöneticiler Listesi”nde 1 Numarada yer alan olan Alp Togay Kurum, bekar ve Mersin doğumludur.

Önceki ve Sonraki Haberler