1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kemerburgaz Üniversitesi elektrik hocaları alacak

Kemerburgaz Üniversitesi elektrik hocaları alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde istihdam edilmek üzere bir doçent ve bir yardımcı doçent...

Kemerburgaz Üniversitesi elektrik hocaları alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde istihdam edilmek üzere bir doçent ve bir yardımcı doçent alacak.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne istihdam edilmek üzere bir doçent ve bir yardımcı doçent alacağını ilan etti.

İlana göre, doçent ve yardımcı doçent adaylarında, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında lisans derecesine sahip olma ve/veya lisans üstü eğitimlerini bu alanlarda yapmış olma, işaret işleme, elektronik veya gömülü sistemler alanlarından birinde çalışıyor olma şartı aranıyor. Ayrıca eğitim dili yüzde yüz ingilizce olan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde istihdam edilecek adayların YÖK tarafından onaylanan sınavlardan birinden, İngilizce dilinde 80 ve üzeri puan almaları gerekiyor. Adaylar ingilizce sunum yapmak üzere fakülteye davet edilecek. Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil tercüme yazılı sınavları da seminer günlerinde yapılacak.

Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların başvuru belgelerine bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosyayı ekleyerek, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, Mahmutbey, Dilmenler Caddesi No: 26 34217 Bağcılar İstanbul adresine şahsen veya posta ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. 

Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olarak belirtildi. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler