1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemerköy Elektrik mal ve hizmet alacak

Kemerköy Elektrik mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan bilezikli asenkron motorun rotor sargılarının, sac paketlerinin...

Kemerköy Elektrik mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan bilezikli asenkron motorun rotor sargılarının, sac paketlerinin ve bileziklerinin imali ve montajı işi satın alacak.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Kül Sevk Sisteminde bulunan 200kW, 990d/d, 6,3kV’lık ONU06D602 nolu bandın 2. Tahrik istasyonuna ait bilezikli asenkron motorun rotorunun yanması nedeniyle rotor sargılarının, sac paketlerinin ve bileziklerinin yeniden imalatı ve bunların montajı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 20/02/2014 Perşembe günü saat 14.00’de Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü G-6 Binası ToplantıSalonunda yapılacak.

Teklifler, 20/02/2014 Perşembe günü, saat 14.00’e kadar Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50,00.-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler