1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemerköy Termik pompa yedek parçaları alacak

Kemerköy Termik pompa yedek parçaları alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kemerköy Termik Santralı'nın BGA Tesisi' ne ait çeşitli kireçsütü...

Kemerköy Termik pompa yedek parçaları alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Kemerköy Termik Santralı'nın BGA Tesisi' ne ait çeşitli kireçsütü besleme pompalarına ait yedek parçaların temini işi satın alacak.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kemerköy Termik Santralı'nın BGA Tesisi' ne ait çeşitli kireçsütü besleme pompalarına ait toplam 4 takım ve 8 kalemden oluşan yedek parçaların temini açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 26/02/2014 Çarşamba günü saat 14.00’de Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü G-6 Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 60,00.-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler