1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemerköy ve Yatağan Termik Santralleri rehabilite edilecek

Kemerköy ve Yatağan Termik Santralleri rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Kemerköy ve Yatağan termik santrallerinin rehabilitasyonu için ihale açtı. İhaleyle hem...

Kemerköy ve Yatağan Termik Santralleri rehabilite edilecek

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Kemerköy ve Yatağan termik santrallerinin rehabilitasyonu için ihale açtı. İhaleyle hem primer frekans kontrol ünitesi yapılacak hem de ünite kazan-türbin sistemi dijital sisteme geçirilecek. İhalenin son teklif verme tarihi 7 Ekim 2013 olarak duyuruldu.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), önümüzdeki günlerde özelleştirme ihaleleri açışması beklenen Kemerköy ve Yatağan Termik Santralleri ünitelerine primer frekans kontrol ünitesi yapımı ve ünite kazan-türbin kontrol sistemlerinin dijital sisteme dönüştürülmesi için hizmet alımı ihalesi açtı.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 7 EKİM 2013

Teklifler, 7 Ekim 2013 tarihinde saat 14.00’e kadar EÜAŞ Ticaret Daire Başkanlığı Zemin Kat C Blok Oda No:C1 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

BİRİM FİYAT TEKLİF VERİLECEK

İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 236 TL karşılığı EÜAŞ Ticaret Daire Başkanlığı Kat:13 Oda No:19 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/ANKARA adresinden satın alınabilecek.

YÜZDE 3 GEÇİCİ TEMİNAT VERİLECEK

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (yüzelli) takvim günü olacak.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek olup, ihale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.

BENZER İŞLER

1- DCS Sistemi Otomasyonunuda içeren, her türlü endüstriyel tesislerde her türlü rehabilitasyon ve modernizasyon işleri,

2- Elektrik enerjisi üretimi yapan bir Termik (nükleer, jeotermal, doğalgaz, kömür veya sıvı yakıtlı, v.b.) Santralın: UCTE (ENTSO-E) kriterlerine uygun olarak Primer Frekans Kontroluna Katılımını sağlayacak modifikasyonu, rehabilitasyonu, geliştirmesi, kurulumu, testi ve devreye alma işini yapmış olmak,

3- Veya yukarıda belirtilen Termik (nükleer, jeotermal, doğalgaz, kömür veya sıvı yakıtlı, v.b.) Santrallardan birinde kazan veya türbin veya reactor sistemlerinin kurulumu, rehabilitasyonu, modifikasyonu, ayar veya modernizasyonunu DCS veya Otomasyon Sistemi ile beraber yapmış olmak,

4- Veya Elektrik enerjisi üretimi yapan bir Termik (nükleer, jeotermal, doğalgaz, kömür veya sıvı yakıtlı, v.b.) Santralın kazan, türbin, reaktör sistemlerinin DCS veya Otomasyon Sistemi modifikasyonu/ rehabilitasyonu işlerini yapmış olmak, benzer iş olarak kabul edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler