1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kepez Belediyesi akaryakıt ve LPG istasyonunu kiralayacak

Kepez Belediyesi akaryakıt ve LPG istasyonunu kiralayacak

Enerji Günlüğü – Antalya Kepez Belediyesi, belediyeye ait akaryakıt ve LPG istasyonunu on yıllığına kiraya verecek.Antalya Kepez Belediye Başkanlığı,...

Kepez Belediyesi akaryakıt ve LPG istasyonunu kiralayacak

Enerji Günlüğü – Antalya Kepez Belediyesi, belediyeye ait akaryakıt ve LPG istasyonunu on yıllığına kiraya verecek.

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, 2512 metrekarelik arsa üzerindeki Akaryakıt ve LPG istasyonunu ilk yıllık 360 bin TL artı KDV muhammen bedelle 10 yıllığına kiralayacağını duyurdu.

İhale, 12.06.2018 tarihinde saat 14:10’da Kepez Belediyesi Encümen Toplantı odasında yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler ihale dokümanını Mali Hizmetler Müdürlüğü Kiralama Servisi’nden görebilecekler ve yine aynı adresten 500 TL karşılığında temin edebilecekler. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanını almaları zorunlu.

İsteklilerin, 10 yıllık muhammen bedel olan 3 milyon 600 bin TL’nin yüzde 10’u olan 360 bin TL tutarındaki geçici teminat bedelini Kepez Belediyesi’nin veznesine nakit olarak yatırmaları gerekiyor. Bankalar tarafından düzenlenen geçici teminat mektuplarının süresiz olması gerekiyor. İhaleye katılma isteyenler, tekliflerini en geç 12.06.2018 tarihinde saat 12:30’a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Kiralama Servisi’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler