1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kiğı HES bakım ve onarımdan geçip işlettirilecek

Kiğı HES bakım ve onarımdan geçip işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Kiğı HES için 1 yıl boyunca 25 kişi ile güvenlik hariç bakım, onarım ve santral işlettirilmesi hizmeti alınacak.Elektrik Üretim...

Kiğı HES bakım ve onarımdan geçip işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Kiğı HES için 1 yıl boyunca 25 kişi ile güvenlik hariç bakım, onarım ve santral işlettirilmesi hizmeti alınacak.

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Keban Hes İşl. Müdürlüğü, EÜAŞ Keban HES İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Kiğı HES'in 1 (bir) yıllık 25 kişi ile güvenlik hariç santral işlettirilmesi hizmeti alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleneceğini duyurdu. 

İhale, 14.07.2017 tarihinde saat 14:00'de EÜAŞ Keban Hes İşletme Müdürlüğü Keban/Elazığ adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar aynı adrese elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı EÜAŞ Keban Hes İşletme Müdürlüğü Keban/ELAZIĞ adresinden satın alınabilecek.

İşin tamamı için teklif verilmesi gereken ihaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.  İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler