1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kılcan HES projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Kılcan HES projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Boyut Grup Enerji’nin Muğla Kılcan Deresi üzerinde yapmayı planladığı Kılcan Regülatörü ve HES projesi ÇED raporu görüşe açıldı.Çevresel...

Kılcan HES projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Boyut Grup Enerji’nin Muğla Kılcan Deresi üzerinde yapmayı planladığı Kılcan Regülatörü ve HES projesi ÇED raporu görüşe açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada Muğla İli, Dalaman İlçesi, Narlı Köyü, Güldürtaş Mahallesi, Kılcan Deresi üzerinde Boyut Grup Enerji ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kılcan Regülatörü ve HES projesi ÇED raporunun görüşe açıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Kılcan Regülatörü ve HES (2,49MWm/2,39 MWe)” projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca Nihai edilen ÇED raporunun 10 iş günü halkın görüş ve önerilerini almak üzere görüşe açılması ve süreç içerisinde görüş ve önerilerin Muğla Valiliği (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne) iletilmesi gerekmektedir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler