1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Killik RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Killik RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Tokat Enerji’nin Tokat’da işlettiği 40 MW'lık Killik RES kapasitesini aşamalı olarak arttırma projesine ait ÇED Raporu halkın...

Killik RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – Tokat Enerji’nin Tokat’da işlettiği 40 MW'lık Killik RES kapasitesini aşamalı olarak arttırma projesine ait ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı.

Eksim Yatırım Holding şirketlerinden Tokat Enerji A.Ş. tarafından Tokat ili, Merkez ilçesi, Halilindamı, Aktaş, Kızıltepe, Alkayatepe, Hasanpınar, Çaltepe Mevkii sınırları içerisinde bulunan Killik Rüzgar Enerji Santrali kapasitesini önce 45 MW, ardından 9 MW arttırarak 85 MW'a çıkarma projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı.

İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunarak nihai kabul edilen rapor ile ilgili görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde TOKAT Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler