1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kırklareli ’de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Kırklareli ’de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Kırklareli İl Özel İdaresi, Merkez ve Vize ilçelerinde bulunan üç jeotermal kaynak arama ruhsat sahasını ihaleye açtı.Resmi Gazete'de...

Kırklareli ’de üç jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Kırklareli İl Özel İdaresi, Merkez ve Vize ilçelerinde bulunan üç jeotermal kaynak arama ruhsat sahasını ihaleye açtı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu uyarınca, Kırklareli İli, Merkez İlçesinde 4.19138 hektar ve Eriklice Köyünde 3.774.37 hektar iki saha ile Vize ilçesindeki 4.007.13 hektarlık jeotermal sahaya üç yıl süre ile arama ruhsatı verilecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 8 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00'de başlayarak her bir saha için onar dakika arayla ayrı ayrı yapılacak. İhale, Kırklareli İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda yapılacak. 

İstekliler istenilen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini sıra numaralı alındılar karşılığında en geç ihale saatine kadar, Kırklareli İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. İstenilen belgeleri eksik olanlar ihaleye katılamayacaklar.

İstekliler, İhale dökümanları ücretsiz olarak mesai saatleri içerisinde Kırklareli İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü'nde görebilecekler ve 100 TL karşılığında satın alacaklardır. Şartname bedeli Kırklareli İl Özel İdaresi Hesabına yatırılacak.

İHALE ŞARTNAMESİ

İhale şartnameleri 100 TL karşılığında Kırklareli İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler