1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kırklareli Pınarhisar’da bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Kırklareli Pınarhisar’da bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Kırklareli Pınarhisar’da bir adet jeotermal kaynak sahası için ihaleyle arama ruhsatı verilecek.

Kırklareli Pınarhisar’da bir adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Kırklareli Pınarhisar’a bağlı Osmancık Köyündeki bir jeotermal kaynak sahası için ihaleyle arama ruhsatı verilecek. 

Kırklareli İl Özel İdaresi, Pınarhisar ilçesine bağlı Osmancık Köyündeki E18-c3 pafta numaralı ve 491,86ha genişliğindeki bir adet jeotermal kaynak sahası için 3 yıllık arama ruhsatı vermek üzere, kapalı teklif açık artırma usulüyle ihale yapacak.

İhale, 18 Aralık 2023 günü, saat 10.00’da; Kırklareli İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, Yazı İşleri Müdürlüğü’nde yapılacak. İhale için 13.681.344,68 lira tahmini bedel belirlendi. İstekliler ihaleye katılabilmek için 410.440,34 lira geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Kırklareli İl Özel İdaresi, Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden, 1.000 lira karşılığında alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Kırklareli İl Özel İdaresi, Yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim edilmesi ya da iadeli taahhütlü postayla ihale saatine kadar ulaştırılmış gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler