1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kırklareli Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Kırklareli Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Kırklareli Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doktor ile elektrik uzmanı bir doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Kırklareli Üniversitesi 2 elektrik hocası alacak

Enerji Günlüğü - Kırklareli Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir doktor ile elektrik uzmanı bir doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı için doktor unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Adayların doktor unvanını Elektrik Mühendisliği alanında almış olmaları ve elektrik tesisleri alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Programında görevlendireceği doçent unvanlı bir öğretim üyesi daha alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak adaylardan, doçent unvanını Elektrik-Elektronik bilim alanında almış olmaları şartı aranacak.

Doçent kadrosu için yapılacak başvurular Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için yapılacak başvurular ise Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına; şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

Son başvuru tarihi 28 Eylül 2021 olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler