1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Kırşehir Biyogaz Tesisi için halk toplantısı yapılacak

Kırşehir Biyogaz Tesisi için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Körpınar Biyogaz Enerji'nin Kırşehir'in Merkez ilçesinde kurmayı planladığı 6 MW'lık biyogaz santrali için 25 Ekim'de Halkın Katılım...

Kırşehir Biyogaz Tesisi için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Körpınar Biyogaz Enerji'nin Kırşehir'in Merkez ilçesinde kurmayı planladığı 6 MW'lık biyogaz santrali için 25 Ekim'de Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Körpınar Biyogaz Enj. Ür. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Kırşehir ili, Merkez ilçesi sınırlarında Çuğun Mahallesi, Dikenliyer Mevkiinde 18.949 metrekarelik alanda kapasite artırımıyla kurulması planlanan 6 MW'lık “Biyogaz Enerji Tesisi için 25/10/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KIRŞEHİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KIRŞEHİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

KIRŞEHİR'DE 6 MW'LIK BİYOGAZ SANTRALİ KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler