1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kış döneminde jeneratör satışı ikiye katlıyor

Kış döneminde jeneratör satışı ikiye katlıyor

Enerji Günlüğü - Kış aylarında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.Aksa...

Kış döneminde jeneratör satışı ikiye katlıyor

Enerji Günlüğü - Kış aylarında yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

Aksa Jeneratör Ceo'su Alper Peker, elektriğin artık temel ihtiyaçlarımıza ulaşma yolunda büyük bir araç olduğuna dikkat çekerek, "Ev ve küçük işletmelerin yoğun kullandığı Portatif ürün gruplarında diğer dönem satış rakamlarımıza oranla mevsim normallerinin yaşandığı kış aylarında yüzde 50'lik bir artış yaşanabilirken, içerisinde bulunduğumuz dönem gibi alışılmışın dışında sert hava şartlarının yaşanması bu rakamı yüzde 100 seviyelerine çıkartabiliyor." dedi.

Türkiye gibi üretim yoğunluğunun olduğu bölgelerde jeneratör kullanımının yüksek olması gerektiğini belirten Peker, Jeneratör tedbir demektir. Hastaneler, akıllı bina sistemleri ve son teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde bir dakikalık kaybın bile şahıslara, kurumlara ve ülke ekonomisine zararını üzülerek gözlemliyoruz. Aksa Jeneratör olarak, kesintilerden kaynaklanan kayıpların önüne geçmek için kullanıcılarımıza gerekli tüm hizmeti ulaştırmaya devam edeceğiz." diyerek jeneratör kullanımının önemini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler