1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Kıyıköy RES kapasite arttıracak

Kıyıköy RES kapasite arttıracak

Enerji Günlüğü -Alenka Enerji tarafından Kırklareli'de yapılması planlanan Kıyıköy Rüzgar Enerji Santrali kapasitesini 28 MW'dan 100 MW'a çıkaracak.Çevresel...

Kıyıköy RES kapasite arttıracak

Enerji Günlüğü -Alenka Enerji tarafından Kırklareli'de yapılması planlanan Kıyıköy Rüzgar Enerji Santrali kapasitesini 28 MW'dan 100 MW'a çıkaracak.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Kırklareli ili Vize ilçesi sınırları içinde Alenka Enerji Üretim ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kıyıköy RES kapasite artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığını ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığını açıkladı.

4 ARALIKTA HALKIN KATILIM TOPLANTISI YAPILACAK

Açıklamaya göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 04/12/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler