1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kızılay elektrik satın alacak

Kızılay elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın alacak.Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından...

Kızılay elektrik satın alacak

Enerji Günlüğü - Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, serbest piyasadan elektrik enerjisi satın alacak.

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından orta gerilim ve alçak gerilim abonesi olan ve serbest tüketici belgesi almaya hak kazanan tüm Türk Kızılayı birimlerinin ihtiyacı olan elektrik enerjisinin serbest piyasadan tam tedarik esasına göre günün her saatinde kesintisiz olarak temin edilmesine ile ilgili kapalı zarf ile teklif almak suretiyle elektrik enerjisi satın alınacak.

 Firmalar en az 210.000,00 TL tutarında geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler. Firmaların ihale zarflarını en geç 18.10.2016 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlük Yönetim Destek Hizmetleri Evrak Birimine vermiş/göndermiş olmaları gerekiyor. 

2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 19.10.2016 günü saat 14:00’de Genel Müdürlüğümüz toplantı salonunda açılacak.

İhaleye ait şartnameler "Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA" adresindeki Genel Müdürlükten ve “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvafçı Sok. No: 8 Üsküdar / İSTANBUL” adresindeki Türk Kızılayı İstanbul Müdürlüğü’nden 250,00 TL karşılığında temin edilebilecek.  İdari ve teknik şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler