1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kızıldere-IV JES halkın görüşüne açıldı

Kızıldere-IV JES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Zorlu Doğal Elektrik Üretim'in Aydın'daki 60 MW'lık Kızıldere-IV Jeotermal Enerji Santrali projesiile ilgili ÇED raporu halkın görüşüne...

Kızıldere-IV JES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Zorlu Doğal Elektrik Üretim'in Aydın'daki 60 MW'lık Kızıldere-IV Jeotermal Enerji Santrali projesiile ilgili ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Zorlu Doğal Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Aydın İli, Buharkent ilçesi sınırları içerisinde kurulması planlanan 60 MW kurulu gücünde Kızıldere IV Jeotermal Enerji Santrali (JES) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı bildirildi.

HALKIN KATILIM TOPLANTISI 8 EKİM'DE

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 08/10/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

ZORLU, KIZILDERE JES'İN DÖRDÜNCÜSÜNE BAŞLIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler