1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Koç Holding`e ödül

Koç Holding`e ödül

Enerji Günlüğü - Koç Holding’in insan kaynakları alanındaki uygulamaları, dünyanın en prestijli yarışmalarından Stevie’de ödüle layık görüldü.Uluslararası...

Koç Holding`e ödül

Enerji Günlüğü - Koç Holding’in insan kaynakları alanındaki uygulamaları, dünyanın en prestijli yarışmalarından Stevie’de ödüle layık görüldü.

Uluslararası Stevie Ödülleri’nde bu yıl Koç Holding, Topluluk şirketlerini de kapsayan, insan kaynakları süreçlerini dönüştürmeye yönelik yürüttüğü yenilikçi projeleriyle ‘En İyi İnsan Kaynakları Ekibi’ kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

İş dünyasındaki en iyi uygulamaları ve üstün performansları küresel ölçekte değerlendiren ve dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nin bu yılki sahipleri açıklandı. Koç Holding, insan kaynakları süreçlerini dönüştürmeyi hedefleyen projeleri kapsamında ‘En İyi İnsan Kaynakları Ekibi’ kategorisinde Stevie Ödülü’nün sahibi oldu. 80 bini aşkın çalışanı ile 87 yıldır Türkiye ekonomisi için değer yaratan Koç Holding’in insan kaynakları uygulamalarının ‘En İyi İnsan Kaynakları Ekibi’ kategorisinde ödüle layık görüldüğü yarışmanın ödül töreni 14 Ekim 2013’te Barcelona’da gerçekleşecek.

YENİ PROJELERE HIZ VERİLDİ

Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü, yenilikçi ve uluslararası boyutu olan projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Ekibin geçen yıl devreye aldığı ve tüm onay süreçlerinin on-line sistemler üzerinde hızlıca gerçekleşmesini sağlayan  E-Onay sisteminin, mobil cihazlar ile de entegrasyonu sağlandı. Tüm mobil cihazlarda çalışacak mobil uygulamalar ile çalışanlar ofislerine bağlı kalmadan onay ve bildirim süreçlerini tek tuşla gerçekleştirebilecek.

Bir diğer önemli proje ise KPI (Key Performance Indicator) ve Süreç İyileştirme Projesi. Bu proje ile, Koç Topluluğu’nu 2023 vizyonuna taşıyacak insan kaynakları stratejisinin alt yapısı oluşturulmaktadır. Proje ile, insan kaynakları alanında belirlenen performans göstergeleri, devreye alınan on-line, e-metrİK sistemi ile yıllık olarak takip edilecek, yurtdışı ve yurtiçi şirketlerle karşılaştırılacak. İş sonuçlarını doğrudan etkileyen temel göstergeler ise sürekli olarak takip edilecek. Ayrıca proje kapsamında, Topluluk şirketlerindeki iyi uygulamalar tespit edilerek yaygınlaştırılacak. Bu projeler ile çalışan memnuniyeti artışı ve verimlilik amaçlanmakta, ayrıca 2023 vizyonu kapsamında ülke ekonomisine yapılan katkının artırılması hedeflenmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler