1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kocaeli Gebze’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Kocaeli Gebze’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Kocaeli’de bir adet jeotermal kaynak arama sahası için ihale yapılacak. 

Kocaeli Gebze’de jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Kocaeli’de bir adet jeotermal kaynak arama sahası için ihale yapılacak. 

Kocaeli Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Gebze İlçesi’ne bağlı Tavşancıl Mahallesi’nde, G23-a4 nolu paftada bulunan, ER:3368968 erişim nolu, 249,2ha yüzölçümüne sahip jeotermal kaynak arama sahası için arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. Söz konusu saha için 8.525,68 lira muhammen bedel ve bu bedel üzerinden 255,77 lira da geçici teminat belirlendi. 

İhale, 17 Kasım 2020 günü saat 14.30’da, Kocaeli Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 129, İzmit, Kocaeli adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Kocaeli Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, İzmit, Kocaeli adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılacak olan 150 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar Kocaeli Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 129, İzmit, Kocaeli adresine teslim etmeleri gerekiyor. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler