1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Kocaeli’de Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Kocaeli’de Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Dupoll Enerji, 15,8 milyon TL yatırımla Kocaeli’de kuracağı entegre atık tesisinde tehlikeli- tehlikesiz atıkları geri dönüştürecek.

Kocaeli’de Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak

Enerji Günlüğü - Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulacak. Tesiste tehlikeli- tehlikesiz atıklar geri dönüştürülecek.

Dupoll Enerji Entegre Atık Yönetimi San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Kocaeli İli, Başiskele İlçesinde toplam 2.427,87 m2 alanda Entegre Atık Yönetim Tesisi kurulması planlanıyor. 15,8 milyon TL değerindeki proje kapsamında tehlikeli- tehlikesiz atıkların fiziksel yöntemlerle ön işleminin yapıldığı ve geri kazanımını sağlayabilecek entegre bir tesis kurulacak.

Kurlacak tesiste, Tehlikeli-Tehlikesiz Atık Geri Kazanım, Tehlikeli- Tehlikesiz Atık Ön İşlem, Hurda Metal/ÖTA İşleme ve ÖTA Geçici Depolama, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya (AEEE) İşleme, PCB (PoliklorluBifenil) Arındırma, 3. Tip Toplama Ayırma ve Diğer Tehlikesiz Atıkları Toplama Ayırma, Pil Geri Kazanımı, Tanker Temizleme ve Yeniden Kullanıma Hazırlama faaliyetleri yürütülecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler