1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kolen’den elektrikte tasarruf için takip ve yönetim hizmeti 

Kolen’den elektrikte tasarruf için takip ve yönetim hizmeti 

Kolen Elektrik, elektrik tüketicilerinin yüzde 30’a kadar tasarruf etmelerini sağlayacak olan tüketimlerini izleme, yönetme, tasarruf etme ve verimlilik hizmeti sunacak.

Kolen’den elektrikte tasarruf için takip ve yönetim hizmeti 

Enerji Günlüğü - Kolen Elektrik, elektrik tüketicilerinin yüzde 30’a kadar tasarruf etmelerini sağlayacak olan tüketimlerini izleme, yönetme, tasarruf etme ve verimlilik hizmeti sunacak.

Kolen Elektrik, enerji sektöründe enerjiyi yönetme, izleme altyapısı ve platformu anlamında uzmanlaşmış Inavitas iş ortaklığı sözleşmesi imzaladı. Bu anlaşma ile Kolen gerek abonelerine, gerekse abonesi olmayan elektrik tüketicilerine, talep etmeleri halinde tüketimlerini izleme, yönetme, tasarruf etme, verimlilik hizmeti sunacak. Yeni sistemle enerjiyi anlık kontrol edip yöneterek % 9-10’lardan % 30’lara varan gerçek bir tasarrufa ulaşmak mümkün olabilecek.

Bu kapsamda enerji maliyetlerini azaltmak ve enerji verimliliğini artırmak için özelleştirilmiş gerçek zamanlı bir enerji yönetim ve izleme platformu kullanılacak.

“İŞLETMELER BU İMKANI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRMELİ”

Kolen Elektrik Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu sistemle enerjiyi anlık kontrol edip yöneterek % 9-10’lardan % 30’lara varan gerçek bir tasarrufa ulaşmak mümkün. İşletmeler bu imkânı çok iyi değerlendirmeli” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler