1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Konya BŞB Selçuklu’da benzinlik arsası satıyor

Konya BŞB Selçuklu’da benzinlik arsası satıyor

Konya BŞB, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesindeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satacak.

Konya BŞB Selçuklu’da benzinlik arsası satıyor

Enerji Günlüğü - Konya BŞB, Selçuklu ilçesine bağlı Sille Mahallesindeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını satmak için ihale yapacak.  

Konya Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Başkanlığı, Selçuklu ilçesine bağlı Sille Mahallesinde, 44868 ada, 3 numaralı parselde bulunan, 3.395,22m2 yüzölçümlü, Belediyeye ait akaryakıt ve servis istasyonu alanını, 20.500.000 lira muhammen bedel ile satmak için, kapalı teklif arttırma usulüyle, ihale yapacak.

İhale 02 Ağustos 2022 günü saat 15.20’de; Konya Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Horozluhan Mahallesi, Yeni İstanbul Caddesi, No: 72/64, Selçuklu, Konya adresinde Belediye Encümeni tarafından yapılacak. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içerisinde Konya Büyükşehir Belediyesi, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gelir Şube Müdürlüğü, Gelir Şefliği, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi, No: 14/8, Kat: 1/105, Meram, Konya adresinde bedelsiz olarak görülebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü saat 11.00’e kadar Konya Büyükşehir Belediyesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Kararlar Şube Müdürlüğü, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi, No: 14/5, Meram, Konya adresine elden teslim edilmesi ya da ihale günü saat 11.00’de ulaşmış olacak şekilde postayla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler