1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Konya Meram’da satılık benzin istasyonu arsası

Konya Meram’da satılık benzin istasyonu arsası

Konya Meram Belediyesi, Alakova Mahallesindeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasını satışa çıkaracak.

Konya Meram’da satılık benzin istasyonu arsası

Enerji Günlüğü - Konya’nın Meram ilçesine bağlı Alakova Mahallesinde Meram Belediyesi’ne ait akaryakıt ve servis istasyonu arsası satılacak. 

Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Alakova Mahallesi’nde bulunan Meram Belediyesi’ne ait 22846 ada, 1 parsel numaralı; 5.174m2’lik akaryakıt ve servis istasyonu arsası, 12.420.000 lira muhammen bedel ile ihaleye çıkarılacak. İstekliler ihaleye katılırken 372.600 lira geçici teminat yatıracaklar. 

İhale 20 Temmuz 2022 tarihinde, saat 15.30’da, Meram Belediyesi Hizmet Binası, Encümen Salonu, Kat: 1, Yenişehir Mahallesi, Azerbaycan Caddesi, No: 5, Meram, Konya adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi ve ekleri Meram Belediyesi Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gayrimenkul Yönetim Bürosundan 1.000 TL karşılığında temin edilebilecek. 

İsteklilerin, teklif dosyalarını en geç ihale günü saat 12.30’a kadar Meram Belediyesi, Yazı İşleri Müdürlüğü, Kararlar Bürosuna teslim etmeleri ya da aynı saatte ulaşmış olacak şekilde postayla göndermiş olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler