1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Konya’da doğalgaz abone sayısı 500 bin oldu

Konya’da doğalgaz abone sayısı 500 bin oldu

Enerya’nın Konya’da doğalgaz abone sayısı 500 bine ulaştı. 

Konya’da doğalgaz abone sayısı 500 bin oldu

Enerji Günlüğü - Enerya’nın Konya’da doğalgaz abone sayısı 500 bine ulaştı. 

Enerya, Konya’da 500 bininci aboneye ulaştı. 500.000 hanedeki abone ile yaklaşık 1,8 Milyon Konyalının doğal gaz konforu ile buluşmasını sağlayan Enerya, doğal gazın temiz enerji olduğunu vurgulamak amacıyla Konya’daki 500 bininci aboneye elektrikli bisiklet hediye etti.

500 BİNİNCİ ABONEYE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Enerya’nın 500 bininci abonesi olan Suat Polat’a elektrikli bisiklet hediyesini, Bölge Direktörü Mürsel Parlak Konya merkez ofisinde takdim etti. Gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakabilmek için Enerya’nın DNA’sında sürdürülebilirlik olduğunu söyleyen Bölge Direktörü Mürsel Parlak, bu bakış açısıyla elektrikli bisiklet hediye etmeyi tercih ettiklerini belirtti. Aynı zamanda Parlak, Enerya’nın 500 bininci abonesi olan Suat Polat nezdinde tüm Konyalılara teşekkür etti.

Parlak “Enerya olarak her zaman halkımıza nasıl daha iyi bir hizmet götürürüz diye düşünüyoruz, bunun için çalışıyoruz. Doğal gazın konforunu tüm Konyalıların yaşamasını istiyoruz. Çünkü doğal gaz demek temiz hava, ısınmada konfor ve evin bütçesine katkı demektir. Biz de sürdürülebilir bakış açısıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle iş süreçlerimizi yönetiyoruz” dedi. 

BU YIL 43 BİN YENİ KONUT DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Parlak ayrıca, 2020 yılı içerisinde Konya’da yaklaşık 490 km daha imalat gerçekleştirerek 43 bin yeni konutun doğalgaza kavuşmasını sağlayacaklarını belirterek, “Pandemi süreci ile birlikte planlanan imalatlarımızda bir miktar yavaşlamış olsak da normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Şu an Konya merkezdeki üç ilçeyle birlikte Akşehir, Beyşehir, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Karapınar, Kulu ve Bozkır ilçelerinde doğalgaz dağıtım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca 2020 yatırım planlarımız içerisinde yer alan Cihanbeyli ilçesinin bir kısmı da bu yıl ilk kez doğal gaz konforuyla tanışacak ilçemiz olacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler