1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Köprübaşı HES için halkın görüşü alınacak

Köprübaşı HES için halkın görüşü alınacak

Enerji Günlüğü - EBY Enerji'nin Giresun'da kurmayı planladığı 5.50 MW kurulu gücündeki Köprübaşı Regülatörü ve HES için hazırlanan ÇED raporu...

Köprübaşı HES için halkın görüşü alınacak

Enerji Günlüğü - EBY Enerji'nin Giresun'da kurmayı planladığı 5.50 MW kurulu gücündeki Köprübaşı Regülatörü ve HES için hazırlanan ÇED raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, EBY Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Karadeniz Bölgesinin doğusunda Giresun İli, Dereli İlçesi, Tam Dere üzerinde hayata geçirmeyi planladığı  “Köprübaşı Regülatörü ve HES (5,70 MWm/5,50 MWe), Kırma-Eleme Tesisi ve Harç Ünitesi Tesisleri” projesi ile ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'nun nihai kabulünün gerçekleştiğini ve on günlüğüne halkın görüşüne açıldığını açıkladı.

Açıklamaya göre, Nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 (on) gün halkın görüşüne açılmış olup, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

EBY ENERJİ GİRESUN'DA 5.5 MW'LIK HES KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler