1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Koza Altın`ın Sivrihisar madenine ÇED Gerekli görülmedi

Koza Altın`ın Sivrihisar madenine ÇED Gerekli görülmedi

Enerji Günlüğü - Koza Altın'ın Eskişehir'de yapmayı planladığı Sivrihisar maden arama sondaj faaliyeti için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi.Çevresel...

Koza Altın`ın Sivrihisar madenine ÇED Gerekli görülmedi

Enerji Günlüğü - Koza Altın'ın Eskişehir'de yapmayı planladığı Sivrihisar maden arama sondaj faaliyeti için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada Eskişehir’de Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan maden arama sondaj faaliyeti projesi için ÇED gerekli görülmediği bildirildi.

Açıklamada, “Eskişehir ili Sivrihisar ilcesi Kaymaz Beldesi (S.43539&82567) mevkiindeki Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan S.43539&82567 ruhsat nolu maden arama sondaj faaliyeti projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince S.43539&82567 ruhsat nolu maden arama sondaj faaliyeti projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir." denildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler