1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KTÜ 2 maden hocası ve güneş uzmanı bir doçent alacak

KTÜ 2 maden hocası ve güneş uzmanı bir doçent alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 2 maden profesörü ile güneş uzmanı bir doçenti işe alacak.

KTÜ 2 maden hocası ve güneş uzmanı bir doçent alacak

Enerji Günlüğü - Karadeniz Teknik Üniversitesi, 2 maden profesörü ile güneş uzmanı bir doçenti işe alacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Cevher, Kömür Hazırlama ve Değerlendirme Anabilim dalında görevlendirmek üzere, profesör unvanlı bir kişiyi işe alacak. 

Adayların doçentliğini Maden Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve cevher ve atıklardan metallerin kazanımı konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, aynı Anabilim dalında görev vermek üzere bir profesör daha istihdam edecek. Bu kadroya başvuracak olan profesörlerin de doçentliğini Maden Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve maden atık sularından ağır metallerin giderimi konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Mühendislik Fakültesinin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında çalıştırılmak üzere doçent unvanlı bir kişi daha alınacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans derecesine sahip olmaları; doçent unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve güneş hücresi üretimi ve geliştirilmesi konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 22 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler