1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KTÜN enerji uzmanı bir araştırmacı ve bir enerji hocası arıyor

KTÜN enerji uzmanı bir araştırmacı ve bir enerji hocası arıyor

Konya Teknik Üniversitesi, enerji uzmanı bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak. 

KTÜN enerji uzmanı bir araştırmacı ve bir enerji hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Konya Teknik Üniversitesi, enerji uzmanı bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak. 

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görevlendirmek üzere bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Makine Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Makine Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

KTÜN ayrıca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Programında ders verebilecek bir öğretim görevlisini de işe alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; alanında tezli yüksek lisans yapmış olmaları; yüksek gerilim dağıtım sistemlerine ilişkin çalışmalar yapmış olmaları ve lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 03 Haziran 2022 günü gece yarısına kadar, KTÜN’e ait web sitesi üzerinden online olarak yapılacak; şahsen ya da postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler