1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KTÜN Madencilik Fakültesine 2 profesör alacak

KTÜN Madencilik Fakültesine 2 profesör alacak

Konya Teknik Üniversitesi, Maden Mühendisliği Fakültesi için 2 profesörü öğretim üyesi kadrosuna alacak.

KTÜN Madencilik Fakültesine 2 profesör alacak

Enerji Günlüğü - Konya Teknik Üniversitesi; biri cevher hazırlama uzmanı, biri de konstrüksiyon ve imalat uzmanı 2 profesörü öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Cevher Hazırlama Anabilim Dalında görevlendirmek üzere, profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Üniversite aynı fakültenin Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalı için yine profesör unvanlı bir öğretim üyesi de alacak. 

Cevher Hazırlama Anabilim Dalı için planlanan kadroya başvuracak olanların doçent unvanını Maden Mühendisliği alanında almış olmaları ve yağ aglomerasyonu, hidrofobik flokülasyon, yanma kinetiği, liç ve çözünme kinetiği konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalı için planlanan kadroya başvuracak olanların ise lisans ve lisansüstü eğitimlerini Makine Mühendisliği alanında tamamlamış olmaları; doçent unvanını yine Makine Mühendisliği alanında almış olmaları ve katı partikül erozyonu, eklemeli imalat,  kaplama uygulamaları ve hidrodinamik yağlama konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 23 Haziran 2023 günü mesai sonuna kadar, Konya Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler