1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Küçükçekmece’de doğalgaz patlaması!

Küçükçekmece’de doğalgaz patlaması!

Enerji Günlüğü - İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir binanın giriş katında İGDAŞ’ın bilgisi ve izni olmaksızın doğalgaz sobasının sökülmesi...

Küçükçekmece’de doğalgaz patlaması!

Enerji Günlüğü - İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir binanın giriş katında İGDAŞ’ın bilgisi ve izni olmaksızın doğalgaz sobasının sökülmesi nedeniyle oluşan gaz sızıntısı nedeniyle patlama oldu.

İGDAŞ, Küçükçekmece’de Tesisata müdahalenin patlamaya neden olduğunu açıkladı. Açıklamaya göre, Bugün saat 14:50 sularında Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Yarasa Sokak No:21 adresinde bir patlama meydana geldi ve patlamada yaralananlar oldu.

İGDAŞ açıklamasında, "Patlamanın ardından 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine derhal olay yerine giden İGDAŞ ekipleri, itfaiye ve emniyet ile birlikte, incelemelere başlamıştır. Yapılan ilk incelemede, patlamanın söz konusu adresteki binanın giriş katında bulunan dairede meydana geldiği tespit edilmiştir.

Patlamanın gerçekleştiği dairenin doğalgaz projesinde 1 doğalgaz sobası ve 1 ocak olmasına rağmen, yapılan incelemede tesisattaki doğalgaz sobasının İGDAŞ’ın bilgisi ve izni olmaksızın söküldüğü belirlenmiştir. Patlamaya, sökülen doğalgaz sobası hattından sızan gazın neden olduğu düşünülmektedir." denildi.

Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler