1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Kürt gazını getirecek boru hattı ihaleye çıktı

Kürt gazını getirecek boru hattı ihaleye çıktı

Enerji Günlüğü -Kuzey Irak gazını ulusal şebekeye aktaracak Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı'nın yapımı için ihale gerçekleştirilecek.Boru Hatları ile...

Kürt gazını getirecek boru hattı ihaleye çıktı

Enerji Günlüğü -Kuzey Irak gazını ulusal şebekeye aktaracak Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı'nın yapımı için ihale gerçekleştirilecek.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ), Mardin Doğal Gaz Boru Hattının yaklaşık KP 35+566 km.'sinde bulunan Serenli Pig İstasyonundaki 40 inch çapında take-off vanasından başlayarak yaklaşık 185,1 km. uzunluğunda 40 inch çapında yüksek basınç doğalgaz boru hattı yapımı için ihale gerçekleştirileceğini duyurdu.

İHALE YERİ VE TARİHİ

Şırnak Doğal Gaz Boru Hattı yapım işi için ihale 9 Şubat 2016 tarihinde saat 14.00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA adresinde yapılacak.

Teklifler bu tarih ve saate kadar BOTAŞ Genel Müdürlüğü Haberleşme Müdürlüğü Bilkent Plaza A-2 Blok Zemin Kat 06800 Bilkent ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dökümanı 250 lira karşılığında BOTAŞ Genel Müdürlüğü Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığından alınabilecek.

Yer tesliminden itibaren 720 takvim günü olarak belirlen işe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak. işin tamamı için teklif verilecek olan ihaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

ŞIRNAK DOĞALGAZ BORU HATTI MÜHENDİSLİK İHALESİNE 7 TEKLİF

Önceki ve Sonraki Haberler