1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kütahya Belediyesi inşa karşılığı benzinlik işlettirecek

Kütahya Belediyesi inşa karşılığı benzinlik işlettirecek

Kütahya Belediyesi, otobüs terminalinin modernizasyonu, terminalde bir akaryakıt ve LPG istasyonu inşası ve bunların 15 yıl işletilmesi için ihale yapacak.

Kütahya Belediyesi inşa karşılığı benzinlik işlettirecek

Enerji Günlüğü - Kütahya Belediyesi, otobüs terminalinin modernizasyonu, terminalde bir akaryakıt ve LPG istasyonu inşası ve bunların 15 yıl işletilmesi için ihale yapacak.

Kütahya Belediyesi, İnköy Mahallesi, 5582 ve 5583 numaralı parsellerde bulunan alandaki Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin modernizasyonu; Terminal kompleksi içinde bir akaryakıt ve LPG istasyonu inşa edilmesi ve bir bütün halinde 15 yıl boyunca işletilmesi işleri için ihale yapacak. 

İhale 15 Aralık 2022 günü saat 14.00’te Kütahya Belediyesi, Ana Hizmet Binası, Encümen Toplantı Salonu, Kat: 2, Kütahya adresinde, kapalı teklif usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Kütahya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gayrimenkul İhale Biriminde (Belediye Hizmet Binası Kat: 2) ücretsiz görülebilecek ve 500 TL bedel karşılığında aynı yerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale saatine kadar İhale Komisyonuna elden veya postayla ulaştırılmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler