1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Kütahya’da güneş, rüzgar ve jeotermal hocaları aranıyor

Kütahya’da güneş, rüzgar ve jeotermal hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, rüzgar, güneş ve jeotermal enerji alanlarında çalışmaları bulunan profesörler alacak. Kütahya...

Kütahya’da güneş, rüzgar ve jeotermal hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, rüzgar, güneş ve jeotermal enerji alanlarında çalışmaları bulunan profesörler alacak. 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere öğretim üyeleri alacak. Bu kapsamda, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik, Makine, Endüstri, Metalurji ve Jeoloji Mühendisliği bölümlerinde de hocalar istihdam edilecek. 

RÜZGAR VE GÜNEŞ UZMANI

Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Ana Bilim Dalı’nda istihdam edilmek üzere alınacak profesörün, rüzgar ve güneş enerjisinden elektrik üretimi konularında çalışmaları bulunması gerekiyor. Konstrüksiyon ve İmalat Ana Bilim Dalı’na alınacak profesör adaylarında ise proses planlama, parça modelleme ve makine elemanları konularında çalışmaları bulunması şartı aranıyor. 

Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik Ana Bilim Dalı’na ise ışınımla ısı transferi ve siyah karbon ışınım özellikleri üzerinde çalışmaları bulunan bir profesör aranıyor. 

ENERJİ DAĞITIM ARIZA UZMANI HOCA 

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik Tesisleri Ana Bilim Dalı’na enerji dağıtım hatlarında arıza bulma konusunda çalışmaları bulunan bir profesör, Elektrik Makineleri Ana Bilim Dalı’na ise güç kalitesi ve asenkron motor arızaları alanında çalışmalar yapmış bir profesör alınacak. 

JEOTERMAL UZMANI PROFESÖR 

Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Maden YAtakları Jeokimya Ana Bilim Dalı’nda istihdam edilmek üzere borat yatakları ve toprak kirliliği konularında çalışmalar yürütmüş bir profesör aranıyor. Aynı Bölüm’deki Uygulamalı Jeoloji Ana Bilim Dalı’nda ise hidrojeoloji ve jeotermal eneri konularında çalışmalar yürütmüş bir profesör istihdam edilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler