1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kütahya`da kiralık yakıt istasyonu

Kütahya`da kiralık yakıt istasyonu

Enerji Günlüğü - Kütahya İl Özel İdaresi, kentteki bir adet akaryakıt ve LPG istasyonunu kiraya verecek.Kütahya İl Özel İdaresi, akaryakıt ve LPG otogaz...

Kütahya`da kiralık yakıt istasyonu

Enerji Günlüğü - Kütahya İl Özel İdaresi, kentteki bir adet akaryakıt ve LPG istasyonunu kiraya verecek.

Kütahya İl Özel İdaresi, akaryakıt ve LPG otogaz satış istasyonu için kiralama ihalesi açtı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait istasyon, Merkez Gaybi Efendi Mahallesinde 37 pafta, 223 ada 42 numaralı parselde kayıtlı 2.331,30 m2’lik alan üzerinde bulunuyor.

İstasyonun 5 (beş) yıllığına kiraya verilecek. Muhammen kira bedeli aylık 15 bin TL olarak belirlendi. İhalenin geçici teminatı 180 bin tl, kazanacak istekliden alınacak peşin bedel ise 1.5 milyon TL.

İhaleye katılmak için alınması şart olan ihale dosyası 500,00 TL karşılığında Kütahya İl Özel İdaresi'nden alınabilecek.

İhale 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat 14:00’ten itibaren Kütahya İl Özel İdaresi Hizmet Binasındaki İl Encümen toplantı salonunda ihale komisyonu (İl Encümeni) huzurunda kapalı teklif usulü uygulanmak suretiyle yapılacak.

İhale Komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşuluyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbest. İhale Komisyonunca uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin ONAY’ını takiben geçerlilik kazanacak. İta Amiri’nin ihaleyi feshetmesi halinde, iştirakçi İdareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamayacak. 

... 

Önceki ve Sonraki Haberler