1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. LeasePlan, ’sıfır emisyon’ için filosuna ‘elektrikliyi’ ekledi

LeasePlan, ’sıfır emisyon’ için filosuna ‘elektrikliyi’ ekledi

Araç ve filo kiralama şirketi LeasePlan, sıfır emisyonlu otomobillere geçme planı çerçevesinde MG’nin ürettiği elektrik motorlu ZS EV model araçları filosuna ekledi.

LeasePlan, ’sıfır emisyon’ için filosuna ‘elektrikliyi’ ekledi
 


Enerji Günlüğü - Araç ve filo kiralama şirketi LeasePlan, sıfır emisyonlu otomobillere geçme planı çerçevesinde MG’nin ürettiği elektrik motorlu ZS EV model araçları filosuna ekledi.

Kiralama şirketi, otomobileri MG Türkiye’nin Koşuyolu Showroom’unda düzenlenen bir törenle teslim aldı. Törende bir konuşma yapan LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, “2030 yılına kadar tüm filomuzu sıfır emisyonlu araçlara geçirme hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Bu kapsamda MG markalı elektrikli araçları filomuza dahil ettik. Cazip SUV tasarımı, kısa şarj süresi ve tatminkar menzil özellikleriyle ön plana çıkan MG elektrikli araçları hem online kiralama kanalımız tiklakirala.com’da, hem de tüm satış kanallarımızda müşterilerimize sunmaya başladık” dedi.

Elektrikli araç teknolojisiyle tanışmak isteyen ama şarj olanakları konusunda soru işareti yaşayanlara da hizmet verdiklerini anlatan Oktay, dileyen müşterilerin ofis ya da evlerine şarj üniteleri kurulması konusunda da destek verdiklerini söyledi.

LeasePlan, 30’un üzerinde ülkede 1.9 milyon araç ile satın alma, sigorta ve bakımından; aracın tekrar satılmasına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler