1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Limak Enerji’nin fastPay’i 8 milyon lira tahsil etti

Limak Enerji’nin fastPay’i 8 milyon lira tahsil etti

Enerji Günlüğü – Limak Enerji’nin aboneleri için geliştirdiği mobil ödeme uygulaması fastPay ile gerçekleşen tahsilat tutarı 8 milyon TL düzeyine...

Limak Enerji’nin fastPay’i 8 milyon lira tahsil etti

Enerji Günlüğü – Limak Enerji’nin aboneleri için geliştirdiği mobil ödeme uygulaması fastPay ile gerçekleşen tahsilat tutarı 8 milyon TL düzeyine ulaştı. 

Limak Enerji, mobil cüzdan uygulaması fastPay ile elektrik faturalarını öderken müşterilerine %5 indirim uyguluyordu. Uygulamanın gördüğü ilgi üzerine fastPay ile uygulanacak olan indirim oranı 1 Ocak 2018’den itibaren %10’a çıkarılacak. 

İNDİRİM ORANI %10’A ÇIKACAK

Bugüne kadar fastPay üzerinden 8 milyon TL’lik bir ödeme aldıklarını bildiren Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç; “Ülkemiz ve dünyamız büyük bir teknolojik gelişim içerisinde. Buna paralel bütün sektörlerde de bir dijital dönüşüm gerçekleşiyor. Bu dönüşümde birlikte hareket ettiğimiz Denizbank fastPay mobil uygulamasıyla elektrik faturasını ödeyenlere %10 az ödeme imkanı sunuyoruz. fastPay uygulaması hem güvenilir olması, hem de kredi kartına komisyonsuz bir seçenek sunmasıyla müşterilerimiz açısından oldukça avantajlı bir ödeme yöntemi oldu” dedi.

Elektrik fatura tutarının ödemesini fastPay aracılığıyla gerçekleştiren elektrik aboneleri yüzde 10 indirim kazanırken; söz konusu indirim tutarı, kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor. Müşteriler indirimlerini fastPay hesabında biriktirerek, nakit olarak ATM’den çekebiliyorlar ya da başka faturalarını ödeyebiliyorlar. Müşteriler, uygulama içindeki diğer anlaşmalı kurum ödemelerini de biriken tutarlarla gerçekleştirebiliyorlar. Otomatik ödeme talimatı olan müşteriler de, son ödeme tarihine en geç bir gün kala ödemelerini fastPay üzerinden gerçekleştirirlerse, indirimden faydalanabiliyorlar. Fatura başına maksimum iade tutarı ise 10 TL olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler